Udostępnij w social mediach:

Albo po prostu skopiuj i prześlij ten link

Składniki

100g Kasza jaglana
2 sztuki Banan 240g
2 łyżki Kakao 16%
1 łyżka Miód pszczeli 24g
60g Migdały
200g Maliny
50ml Mleko migdałowe

Wart. odżywcza / 100g

128
Energia
3g
Białko
28,8g
Węgl.
1,4g
Tłuszcz
3,4g
Błonnik
Czekoladowy krem jaglany

Czekoladowy krem jaglany

Propozycja dla wszystkich łasuchów, którzy dbają o zdrowie, ale nie wyobrażają sobie życia bez czekolady. Ten krem również doskonale sprawdzi się jako dodatek do różnego rodzaju ciast i tortów.

  • 20 minut
  • Porcje 4
  • Łatwy

Sposób przygotowania:

KROK 1: Kaszę jaglaną przepłucz pod zimną wodą, a następnie ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

KROK 2: W kielichu blendera umieść banany, mleko, kakao, miód i kaszę jaglaną. Zmiksuj wszystko na gładki krem.

KROK 3: Podawaj z pokrojonymi orzechami i świeżymi owocami.

Smacznego!

(Odwiedzony 3 386 razy, 1 wizyt dzisiaj)
poprzedni
Czekoladowe batony z niepaloną gryką
następny
Gryczana misa z kremowymi bananami

3 Comments Ukryj Komentarze

Dodaj Komentarz