Sposób przygotowania:
KROK 1: W dwóch oddzielnych miskach umieść kaszę gryczaną i orzechy. Dodaj wodę, tak aby całkowicie przykryła zawartość misek i zostaw na noc do namoczenia.
KROK 2: Następnego dnia odlej wodę z orzechów i kaszy, a następnie opłucz je pod bieżącą wodą.
KROK 3: W naczyniu blendera umieść kaszę gryczaną, orzechy, miód, cynamon, banana, kakao i mleko. Zmiksuj wszystko na gładki krem.
KROK 4: Przełóż gryczankę do misek i podawaj z borówkami.
Smacznego!
(Odwiedzony 5 569 razy, 1 wizyt dzisiaj)
2 Comments Ukryj Komentarze
Świetny pomysł na kaszę gryczaną. Koniecznie muszę spróbować. Ja z namoczonej kaszy zwykle robię naleśniki.
🙂 Dzięki i smacznego!