BlazejEwelinaOstatnie posty Ewelina:Pęczotto z dynią, serem kozim i orzechami włoskimiPasta z zielonego groszku, kaszy jaglanej i jajkaCzekoladowy mus z kaszy jaglanej i suszonych śliwekKamilaOstatnie posty Kamila:Zapiekanka gryczana z indykiem, papryką i pieczarkamiKomosowy lunchbox 2Jęczmienno-gryczany lunchboxKarinaOstatnie posty Karina:Sałatka z kaszą pęczak, szpinakiem, brokułem, fasolą i orzechami włoskimiJaglane smoothie z truskawkami, gruszką i szpinakiemGryczanka z jabłkiem i orzechami włoskimiAleksandra AndreasikPiotr JamrózsystemTomasz AntoniszynZ zamiłowania kucharz i fotograf kulinarny. Jestem wręcz kulinarnym freakiem, który łączy ze sobą nietypowe i nieoczywiste smaki. Więcej w zakładce "o nas".Ostatnie posty Tomasz Antoniszyn:Czekoladowe batony z niepaloną grykąJabłkowe placuszki z komosą ryżową i dodatkamiKurczak z kaszą kuskus prosto z patelniWiktor