Sposób przygotowania:
KROK 1: Komosę ugotuj w osolonej wodzie zgodnie z informacją zamieszczoną na opakowaniu produktu.
KROK 2: Suszone morele namocz w wodzie przez około 10 minut, a następnie pokrój. Orzechy laskowe pokrój i podpraż na suchej patelni.
KROK 3: Rybę oddziel od skóry i ości, następnie rozdrobnij mięso.
KROK 4: Wszystkie warzywa i owoce dokładnie umyj. Cebulę obierz i pokrój w piórka. Owoc granatu przekrój i wyłuskaj ziarenka.
KROK 5: Przygotuj dressing mieszając oliwę z octem, musztardą i przyprawami.
KROK 6: Wszystkie składniki przełóż na talerz, polej dressingiem i wymieszaj.
Smacznego!
Ten i wiele innych inspirujących przepisów z wykorzystaniem kaszy znajdziesz w naszym nowym systemie dietetycznym: Peater.net