Udostępnij w social mediach:

Albo po prostu skopiuj i prześlij ten link

Wart. odżywcza / 100g

277
Energia
5 g
Białko
27 g
Węgl.
18 g
Tłuszcze
1.5 g
Błonnik
Kaszowa Princessa

Kaszowa Princessa

Kasza jaglana, wiórki kokosowe i jogurt grecki - całość skąpana w delikatnej białej czekoladzie. Brzmi jak genialny pomysł na przepyszny deser? Smakuje obłędnie. Spróbuj!

  • 15
  • Porcje 5
  • Łatwy

Sposób przygotowania:

KROK 1: Ekspandowane zboże wymieszaj z wiórkami, a następnie dodaj miódjogurt i aromat.

KROK 2: Masę wyłóż do blaszki wyłożonej papierem i włóż na około 2 godziny do lodówki. Po tym czasie pokrój masę na prostokąty. 

KROK 3: Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej, wymieszaj ze śmietanką, a następnie polej nią batony i odstaw do ostygnięcia.  

Smacznego!

(Odwiedzony 9 974 razy, 1 wizyt dzisiaj)
poprzedni
Gryczany smalec z fasoli
następny
Krem z marchwi z kaszą jaglaną

Dodaj Komentarz