Sposób przygotowania:
KROK 1: Przygotuj spód: Wszystkie składniki na spód połącz, a następnie uformuj z nich kulę. Masę rozwałkuj między arkuszami papieru do pieczenia, a następnie wyłóż blachę (średnica 16 cm) ciastem i piecz w nagrzanym piekarniku do 180 stopni przez około 15 minut.
KROK 2: Przygotuj krem: Kaszę podpraż na suchej patelni, a następnie gotuj w mleczku kokosowym przez około 15 minut (w razie potrzeby dolej wody). Do ugotowanej kaszy dodaj miód, a następnie zblenduj i dodaj wiórki.
KROK 3: Przygotuj polewę: Czekoladę rozpuść w kąpieli wodnej, a następnie dodaj do niej mleczko i dokładnie wymieszaj.
KROK 4: Na ostudzony spód wyłóż krem i pozostaw w lodówce do zastygnięcia. Pokrój w batoniki, polej polewą i ponownie schłodź.