Sposób przygotowania:
KROK 1. Zblenduj szpinak, świeżą bazylię, maślankę, jajo na jednolitą masę. Ugotuj wcześniej uprażoną i wypłukaną wrzątkiem kaszę jaglaną w proporcji 2,5 szklanki wody na szklankę kaszy.
KROK 2. W osobnej misce wymieszaj resztę składników i kaszę, następnie połącz ze zmiksowaną masą.
KROK 3. Rozgrzej patelnię na średnim ogniu, posmaruj olejem kokosowym a następie smaż z dwóch stron placuszki dowolnej wielkości, tak jak lubisz 😉
Mamy nadzieję, że będą wam smakowały 🙂
2 Comments Ukryj Komentarze
Świetna strona, mam tylko jedno ale… gdy klikam drukuj przepis to liczę na pełen przepis (z listą składników). Bez listy składników nic nie zrobię 🙂
Bardzo przepraszamy za tę niedogodność. Pracujemy intensywnie nad rozwiązaniem tego problemu i mamy nadzieję, że niebawem ta niefunkcjonalność zostanie usunięta 🙂